Tarinailta 2015

TARINAILTA 2015 - Pelkkää palturia?

 

Torstaina 13. elokuuta 2015 klo 19

Villa Hakkarin kesäteatterissa, Kuokkalantie 5 , Lempäälä (sateella Mansikinkammarissa)

 

12. Tarinaillan teemana oli valehtelu. Milloin valhe sallitaan? Onko valkoisia valheita? Miksi lapsi narraa? Valehteleeko kirjailija, entä autokauppias? Törmääkö poliisi palturiin? Missä tilanteissa ja miksi totuutta vääristellään?

Mukana keskustelussa kirjailija Tuija Välipakka, ylikonstaapeli Jari Helo, psykologi Juha Marila ja evp (ei-valehtele-paljon) autokauppias Jouni Vaitniemi - ja tietenkin yleisö, kuten ennenkin. Keskustelua johdatteli Pertti Laine.

Lämmin kiitos sekä esiintyjille että aktiiviselle yleisölle!
 

TARINAILTA 2011

 

IHANA, KAMALA AUTO - tarinoita ratin takaa ja vierestä!

Perinteinen Tarinailta torstaina 25.8.2011 klo 19-21 Villa Hakkarin kesäteatterissa (Kuokkalantie 5), sateella Mansikin kammarissa.

Mikä sattumus autojen parissa on jäänyt parhaiten mieleesi? Muistatko ensimmäisen kertasi ratin takana? Mikä on paras auto, ja miksi? Voiko hyvällä selityksellä välttyä ylinopeussakolta? Miten on mahdollista, että nainen pystyy samaan aikaan ajamaan autoa, meikkaamaan, vaihtamaan vaatteita, puhumaan puhelimeen, tekemään muistiinpanoja ja lukemaan kalenteria - eli onko nais- ja mieskuskeilla eroa?

Kokemuksiaan kertomassa komisario Kauko Heikkilä, linja-autonkuljettaja Kirsi Kesti, automuseon johtaja Aki Suutarinen ja taksiautoilija Jouni Virtanen. Keskustelua johtaa Heikki Hult.
 

Ilta oli onnistunut. Yhdistys kiittää kaikkia mukana olleita!